Język polski - 17.03.2020r.   Zagadnienia_1 Zag_2 23.03,Zag_3 30.03
Język niemiecki - 17.03.2020r.  Zagadnienia_1_grupa_1.
Język angielski - 17.03.2020r.  Zagadnienia_1_grupa_3. Zag_1_gr_5  Zag_1_gr_1,  Zag_1_gr_4
Obsługa konsumentów w  gastronomii - 18.03.2020r.   Zag_1., Zag_2 27.03
Język rosyjski - 18.03.2020r.   Zag_1.
Procesy - 18.03.2020r.  Zag_1., Zad_2 24.03, Zag_3 30.03
Planowanie żywienia 18.03.2020r.   Zag_1.
Matematyka 19.03.2020r.   Zag_1
Historia i społeczeństwo 19.03.2020r.   Zag_1. Zag_2 26.03
Działalność gospodarcza w gastronomii 19.03.2020r.   Zag_1.
Usługi gastronomiczne 19.03.2020r.   Zag_1, Zag_227.03
Biologia 20.03.2020r.   Zag_1, Zag_2 23.03
Technologia gastronomiczna 20.03  Zag_1
Zasady żywienia 20.03  Zag_1
Religia 25.03.2020r.  Zag_1