Język polski - 17.03.2020r.   Zagadnienia_1 Zag_2 23.03,Zag_3 30.03, Zag_4 06.04, Zag_5 20.04, Zag_6 27.04, Zag_7 04.05, Zag_8 11.05,
Język niemiecki - 17.03.2020r.  Zagadnienia_1_grupa_1.
Język angielski - 17.03.2020r.  Zagadnienia_1_grupa_3. Zag_1_gr_5  Zag_1_gr_1,  Zag_1_gr_4
Obsługa konsumentów w  gastronomii - 18.03.2020r.   Zag_1., Zag_2 27.03, Zag_3 02.04, Zag_4 07.04, Zag_5 23.04, Zag_6 07.05,
Język rosyjski - 18.03.2020r.   Zag_1.
Procesy - 18.03.2020r.  Zag_1., Zad_2 24.03, Zag_3 30.03, Zag_4 06.04, Zag_5 15.04, Zag_6 21.04, Zag_7 27.04, Zag_8 04.05, Zag_8a 04.05, Zag_9 11.05, Zag_10 17.05, Zag_11 25.05, Zag_12 01.06, Zag_13 15.06,
Planowanie żywienia 18.03.2020r.   Zag_1., Zag_2 03.04, Zag_3 27.04,
Matematyka 19.03.2020r.   Zag_1
Historia i społeczeństwo 19.03.2020r.   Zag_1. Zag_2 26.03, Zag_3 , Zag_3a 15.04, Zag_4 21.04,Zag_5 27.04, Zag_6 04.05, Zag_7 11.05, Zag_8 18.05, Zag_9 25.05, Zag_10 01.06, Zag_11 15.06,
Działalność gospodarcza w gastronomii 19.03.2020r.   Zag_1.
Usługi gastronomiczne 19.03.2020r.   Zag_1, Zag_227.03, Zag_3 02.04, Zag_4 07.04,Zag_5 24.04, Zag_6 , Mat_6 07.05,
Biologia 20.03.2020r.   Zag_1, Zag_2 23.03, Zag_3 01.04, Zag_4 16.04, Zag_5 22.04, Zag_6 28.04,
Technologia gastronomiczna 20.03  Zag_1
Zasady żywienia 20.03  Zag_1
Religia 25.03.2020r.  Zag_1, Zag_2 31.03, Zag_3 07.04, Zag_4 21.04,Zag_5 28.04, Zag_6 13.05, Zag_7 18.05, Zag_8 25.05, Zag_9 03.06, Zag_10 18.06,
WF -  Zag_2 01.04